Verbeter de kwaliteit van water met de hydratatie technologie van Cell well being

Positieve hydratatie optimaliseert jouw welzijn

 


De Hydration-app van Cell Wellbeing herschept natuurlijke kristallijne structuren die vaak voorkomen in zoet bronwater en die verbeterde absorptie- en hydratatiemogelijkheden hebben. De structuur van een vloeibare cysteïne wordt herhaaldelijk verbroken door de geleiding van onzichtbare elektrische golfvormen. Deze onzichtbare elektrische golfvormen omringen ons allemaal omdat ze nodig zijn om wifi-routers en mobiele telefoons te laten werken.

De Cell-Wellbeing App “overwint een vloeistof Electro Smog oxidatie door gebruik te maken van kwantummechanische technologieën en biofotonische frequenties. Pas de verjongende frequenties van de app toe op elke waterhoudende vloeistof vóór consumptie en je zult merken dat de vloeistof een frisser aroma en een zachtere smaak krijgt. De app kan ook worden gebruikt op gezichtscrèmes en bodylotions om de opneembaarheid te verbeteren. Je kunt zelfs jouw eigen vernevelde waterspray maken om kleinere ongewenste rimpels onder controle te houden of om je balans en kracht te versterken.


Omdat licht sneller is dan geluid, kun je de effectiviteit van de Bio Phonon-app over duizenden kilometers demonstreren door simpelweg het licht van de app van je telefoon in de camera van de computer te laten schijnen tijdens een live video call. De deelnemers, die de vloeistoffen tegen het scherm houden, zullen allemaal ontdekken dat hun glas sap of water lichter van kleur wordt, zachter van smaak en een verbeterd frisser aroma heeft.

Ook kinderen geven de voorkeur aan de smaak van hun sap en melk na gebruik van de app. Huisdieren geven ook de voorkeur aan hun drinkwater dat nieuw leven wordt ingeblazen met de Cell Wellbeing App.
De Cell-Wellbeing-app “is laag geprijsd op slechts $ 2,50 USD per maand en is alleen verkrijgbaar met de online promotiecode. De app bevat TWEE afzonderlijke functies, – ‘Hydratatie’ deze optimaliseert alle vloeistoffen vóór consumptie, terwijl de ‘Life’-applicatie een stimulerende vernevel spray, de balans en mentale prestaties ondersteunt.
Om uw eigen Cell Wellbeing APP te bezitten en al deze belangrijke gezondheidsvoordelen te ontvangen, ga je naar het volgende adres: 


https://app.cell-wellbeing.com/optimaformula

     

    Neem voor meer informatie contact met ons op